Wednesday , February 8 2023

Medicul Alexandru Calancea va conduce în continuare Spitalul Județean de Urgență ,,Sfântul Ioan cel Nou” Suceava

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a semnat dispozițiile prin care se prelungește activitatea membrilor echipei manageriale de la Spitalului Județean de Urgență ,,Sfântul Ioan cel Nou” Suceava.

Anunțul a fost făcut de vicepreședintele CJ Suceava, Niculai Barbă, care a explicat faptul că noul mandat începe de pe 1 ianuarie 2022 și va  dura până la ocuparea prin concurs a posturilor, dar nu mai mult de 6 luni.

Astfel, Alexandru Calancea, medic specialist în specialitatea cardiologie, a fost numit în funcția de manager interimar, Dimitrie-Cristian Siriopol, medic primar în specialitatea nefrologie, a fost numit în funcția de director medical interimar, iar Oana-Lorena Stanciu, asistent medical principal cu studii superioare, va ocupa  funcția de director de îngrijiri interimar.

Conform vicepreședintelui Niculai Barbă, actuala echipă a confirmat prin modul în care a fost gestionată activitatea Spitalului Județean Suceava în această perioadă a pandemiei, în special pe timpul valului 4, când Alexandru Calancea a fost și coordonatorul medical pe patologia COVID-19 la nivelul județului Suceava. (O.S.)

Vezi si

politia, masina noua Obiectiv

Sucevean de 21 de ani, prins la volan drogat cu hașiș si amfetamină

În mașină, polițiștii au găsit și o țigară care probabil conținea marijuana. Luni, în jurul …