Saturday , October 1 2022

Medicii Mihai şi Gabriela Creţeanu vor conduce în continuare secţiile de Cardiologie şi Diabet de la Spitalul Judeţean

Spitalul judetean Sueava, 17 nov 2011 (26)

Cei doi medici au susţinut şi promovat examenul care le permite să-şi păstreze funcţiile de şefi de secţie la Spitalul Judeţean Suceava
In urma examenului desfăşurat la Spitalul Judeţean, dr. Mihai Creţeanu – şeful secţiei de Cardiologie şi dr. Gabriela Creţeanu – şeful secţiei Diabet, Boli Nutriţie şi Metabolism îşi vor păstra posturile. Cei doi şefi de secţie nu au participat în prima sesiune a examenului deoarece au răspuns invitaţiei la un congres în afara judeţului.
Posturile de şefi de secţie din cadrul Spitalului Judeţean au fost scoase la concurs pentru ca medicii să reconfirme capacităţile manageriale şi să-şi poată păstra astfel funcţiile pe care le deţineau, deoarece contractele de administrare încheiate cu spitalul expiraseră de ceva timp. Nu au participat la acest concurs şefii de la Unitatea de Primiri Urgenţe, de la Obstetrică – Ginecologie şi Oncologie, posturile nefiind scoase la concurs deoarece contractele de administrare sunt încă în derulare.
Candidaţii au susţinut un interviu în care şi-au prezentat un proiect, după care au dat un examen scris din tematica anunţată şi legislaţia sanitară aflată în vigoare. La a treia probă, denumită “Clinica” s-a avut în vedere modul în care au fost asigurate condiţii optime pentru bolnavii internaţi. In acest sens, s-au luat în considerare candidaţii care au asigurat cele mai bune condiţii pentru bolnavii internaţi pe cele două secţii. La punctajul obţinut în urma promovării celor trei probe s-a adăugat un punctaj rezultat din analiza şi evaluarea activităţii profesionale şi ştiinţifice, pe baza documentelor depuse de candidaţi la dosar. După desfăşurarea celor trei probe, au fost declaraţi admişi candidaţii care au obţinut minimum 200 de puncte, iar cei care au fost admişi în urma acestui concurs vor încheia un alt rând de contracte de administrare, care sunt valabile pe o perioadă de trei ani de zile. (Georgiana GROZA)

Vezi si

Săptămâna Europeană a Sportului la Grădinița ”Țăndărică” Suceava

Grădinița cu Program Normal ”Țăndărică” Suceava a derulat  în perioada 23-30 septembrie a.c. Săptămâna Europeană …