Monday , January 17 2022

Medicamente pentru tratamentul COVID, descoperite acasa la o asistenta de la Spitalul Judetean. Ministrul Sanatatii trimite corpul de control la Suceava

O asistenta medicala de la Spitalul Judetean se afla in mijlocul unui scandal cu implicatii penale, fiind acuzata de fostul iubit ca a furat medicamente din spital, unele dintre ele reprezentand chiar tratamentul pentru pacientii cu COVID-19.

Totul ar fi fost dat în vileag de fostul iubit al femeii, după o ceartă conjugală. Politistii suceveni au ridicat din locuinta din Scheia a femeii 28 de comprimate și 24 de fiole, folosite inclusiv ca tratamente împotriva coronavirusului.

”Este vorba de o cauză intrumentată de Brigada de Crimă Organizată, sub coordonarea procurorilor suceveni. Ieri, un bărbat de 54 de ani a depus o plângere împotriva fostei sale concubine. Totul a pornit practic de la o neînțelegere conjugală. Bărbatul a avut o relație de aproape un an cu o asistentă medicală de 46 de ani, care lucrează la Spitalul Județean Suceava. În momentul în care relația s-a deteriorat, fostul concubin a ales să dea în vileag aceste lucruri și astfel s-a ajuns la locuința din comuna Scheia, unde femeia a deținut substanțele respective.

S-au ridicat de acolo 28 de comprimate și 24 de fiole, folosite inclusiv ca tratamentele împotriva coronavirusului. Medicamentele trebuie expertizate, iar în acest caz a fost întocmit un dosar penal.”, a declarat la Antena 3 Ionuț Epureanu, purtător de cuvânt IPJ Suceava.

La nivelul județului Suceava nu au mai fost raportate cazuri de furturi de medicamente, conform sursei citate anterior.

Ministrul Sănătății, Nelu Tataru, a anunțat că va trimite corpul de control pentru demararea unei anchete la Spitalul Judetean Suceava, transmite postul TV.

 

Vezi si

Profesorii suceveni intră miercuri în grevă de avertisment; peste 60% dintre membrii de sindicat cer grevă generală

Sindicaliștii din învățământul pre­universitar au ho­- tărât declanșarea grevei de aver­tis­ment miercuri, în intervalul orar …