Tuesday , December 6 2022

Meciul dintre Foresta și Dinamo se va disputa cu casa închisă

Vineri dimineață, în doar două ore de la punerea biletelor în vânzare, mai rămăseseră locuri doar la peluze pentru meciul de miercurea viitoare

Așa cum era de așteptat,meciul dintreForesta Suceava și Dinamo București, programat miercurea viitoare, de la ora 19.30, în cadrul optimilor de finală ale Cupei Romaniei se vadisputa cu casa închisă.

Vineri dimineața, la puțin timp după ce s-au pus în vanzare, au mai rămas bilete doar la peluze.Chiar dacă suporterii n-au mai făcut coadă precum la meciul cu Steaua, din urmă cu trei ani, organizatorii au anunțat că biletele la Tribunele I și II s-au epuizat în doar două ore.

Acest lucru a stârnit nemulțumirea suporterilor suceveni, care au acuzat conducerea clubului din Areni că multe bilete au fost date pe sub mână. De cealaltă parte, conducerea Forestei s-a apărat, susținând că a trebuit să atribuie o treime din cele 1.200 de locuri de la Tribuna I sponsorilor oficiali ai Cupei României, iar o bună parte din restul rămase au fost rezervate sponsorilor echipei, oficialităților locale, oficialilor lui Dinamo și reprezentanților Federației Române de Fotbal.

In altă ordine de idei, vineri a fost montată ultima schelă a instalației de nocturnă, iar sâmbătă urmau să fie instalate lămpile de iluminat. (D.C.)

Vezi si

AirConnect iar spune că va zbura vara viitoare de la Suceava la Constanța

AirConnect va zbura vara viitoare de la Constanța la Suceava, Timișoara, Oradea și Cluj-Napoca, a …

One comment

  1. De se vand asa putine bilete, tinand cont ca stadionul are 12000 locuri?