Saturday , November 26 2022

Mazda recheamă în service 2,3 milioane de mașini

Constructorul auto japonez Mazda Motor Corp a anunțat joi că va rechema în service 2,3 milioane vehicule vândute la nivel global, din cauza unor posibile probleme la portiera din spate și la motoarele diesel ale unor vehicule, transmite Reuters, citat de Agerpres.
mazda

Circa 390.000 de vehicule, inclusiv modele Mazda 3 sedan și hatchback precum și CX-3 SUV crossover, vor fi rechemate la service în Japonia pentru a rezolva o posibilă problemă la portiera spate.
Mazda intenționează să recheme în service alte 1,8 milioane vehicule vândute la nivel mondial din același motiv, dar a refuzat să ofere cifre detaliate pentru fiecare regiune. Constructorul nipon a precizat însă că vehiculele afectate au fost produse în perioada decembrie 2007-decembrie 2015.
De asemenea, tot pentru piața japoneză, Mazda va rechema în service aproximativ 110.000 de vehicule, inclusiv modele Mazda 3 și Mazda CX-3, produse în perioada august 2014-august 2016 din cauza unor probleme la computerul motoarelor diesel.
Mazda, al cincilea mare constructor auto japonez, a vândut aproximativ 1,5 milioane vehicule în exercițiul fiscal încheiat în luna martie 2016, în principal în America de Nord.

Vezi si

FLUTUR: Traficul ridicat din PTF Vicovu de Sus-Crasna arată necesitatea deschiderii punctelor de la Climăuți, Ulma și Izvoarele Sucevei

De la deschiderea Punctului de Trecere a Frontierei (PTF) Vicovu de Sus – Crasna, în …