Mașini înfipte în pod, trase în țeapă sau cocoțate direct pe camioane – festival al acrobațiilor in ultimele zile pe șoselele sucevene (FOTO)

19/05/19 ora:11:52am

 

În ultimele zile, mai multe accidente spectaculoase au avut loc pe șoselele din județ.  Din fericire nu s-au semnalat victime omenești, dar înșiruirea lor arată nu doar o serie ciudată de coincidențe ci starea proastă și supraaglomerarea drumurilor din județ.

 

SAMBĂTĂ – Un acident spectaculos a avut loc sâmbătă de dimineaţă în localitatea suceveană Vama. Un Volkswagen Sharan a ajuns cu botul înfipt între balustrada și parapetul metalic de la podul de peste apa Moldoviței. Încă nu avem informatii despre cauzele accidentului, dar imaginile surprinse pe şosea sunt teribile. Femeia aflata la volanul masinii a scapat nevatamata.

JOI – pe la ora 16.00, un bărbat a fost la un pas de moarte în urma unui accident rutier produs pe DN 17, pe raza localităţii Pojorâta. Conform politiei, un tanar care conducea un Opel Corsa a adormit la volan si a intrat cu masina intr-un parapet metalic.

O bucata de aproximativ 7 metri liniari din acea fierătanie a strapuns efectiv mica masina. Soferul a avut noroc si a scapat cu rani usoare. Neîntrecuții meșteri de la drumuri nu au nicio explicație pentru faptul că capătul acelui parapet nu era protejat și s-a transformat într-o țepușă.

MIERCURI, la Fălticeni, a avut loc o altă scenă incredibilă: pe Bulevardul 2 Grăniceri din oraş o autoutilitară a rămas suspendată pe bena unui camion, după o acroşare în trafic. Șoferul autoutilitarei încerca să iasă cu spatele din parcare şi cel mai probabil nu a observat camionul care rula cu viteză redusă. Autoutilitara a fost acroşată de camion şi “ridicată”, din impact, pe bena autovehiculului de mare tonaj.

Nu au fost persoane rănite, iar autoutilitara a fost coborâtă de pe camion cu ajutorul unei macarale de pe alt camion. Niciunul dintre şoferii care au participat la această “cascadorie” pe şosea nu se aflau sub influenţa alcoolului.