Wednesday , February 8 2023

Mașină de poliție implicată într-o tamponare la Vicovu de Jos

O șoferiță a vrut să întoarcă mașina în mijlocul drumului, însă din cauză că nu a acordat prioritate a intrat în coliziune cu o autospecială de poliție  

Ieri dimineață, la ora 09.15, șeful Poliției municipiului Rădăuți a fost anunțat telefonic de agentul principal Ion Polcă, de 42 de ani, din comuna Sucevița, din cadrul Postului de Poliție Vicovu de Jos, despre faptul că a fost implicat într-un accident de circulație în timp ce conducea autospeciala pe DN 2H, pe raza localității Vicovu de Jos, accident ce s-a soldat cu avarierea celor două autovehicule implicate.

În urma verificărilor făcute de colegii acestuia a reieșit că agentul principal de poliție Ion Polcă din cadrul Secției de Poliție Rurală Gălănești – Postul de Poliție Vicovu de Jos, în timp ce conducea autospeciala Dacia Logan pe DN 2H, pe raza localității Vicovu de Jos, dinspre comuna Gălănești spre centrul comunei Vicovu de Jos, imediat după o curbă la stânga, acesta a fost surprins de apariția pe sensul său de mers a autoturismului Seat Ibiza condus de Gabi Boștog, de 21 de ani, din orașul Vicovu de Sus, care a virat la stânga pentru a întoarce fără a acorda prioritate mașinii de poliție. Deși a frânat, polițistul nu a mai putut evita impactul, lovind cu partea din față laterala dreaptă spate a autoturismului Seat Ibiza. În urma impactului au rezultat doar avarii la ambele vehicule.

Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri. Gabi Boștog a fost amendată de polițiști. (D.Z.)

Vezi si

ISU Suceava: 10 incendii provocate de coșurile de fum necurățate sau neizolate în doar 24 de ore

Încă de la debutul sezonului rece, dar și pe toată perioada acestuia, Inspectoratul pentru Situații …