Friday , April 19 2024

Mașină condusă de un tânăr de 19 ani cu permisul suspendat, urmărită și blocată de polițiști. Șoferul și o fată de 17 ani, imobilizați după ce au încercat să fugă

Duminică dimineață, la orele 05:05,  polițiștii au făcut semale acustice și luminoase pentru oprirea unui Volkswagen Golf de culoare albastră ce se deplasa pe DJ 208C Hârtop, din direcția  Fălticeni spre sat Pleșești. Șoferul mașinii nu a oprit la semnalele Poliției, fiind urmărit  până pe DC Pleșești Deal, unde s-a reușit blocarea autoturismului.

politia, masina noua Obiectiv

În acel moment, pe portiera dreapta-față au fugit două persoane, una de sex feminin și una de sex masculin. Polițiștii au fugit după cei doi, reușind să-i imobilizeze, după ce, pe parcursul întregii urmăririi, fugarii au fost somați verbal că se va folosi arma de foc în caz de nerespectare a indicațiilor.

După ce au fost imobilizați, a fost identificat conducătorul auto ca fiind numitul Z. Pavel, de 19 ani, din sat Hreațca, comuna Vulturești,  iar pasagerul față-dreapta era minora L. E., în vârstă de 17 ani, din satul Valea Glodului, comuna Vulturești. Tânărul a fost  testat cu aparatul alcool test, rezultatul fiind de 0.00 mg/L alcool pur în aerul expirat. În urma verificărilor în bazele de date, s-a constatat faptul că Z. Pavel nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie, acesta fiind suspendat.

Șoferul s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Vezi si

Lemn confiscat în valoare de 585.000 lei și amenzi de 556.000 lei aplicate luna trecută de Garda Forestieră Suceava

În luna martie 2024 personalul Gărzii Forestiere Suceava a efectuat în total un număr de …