Monday , January 30 2023

Marți, după două zile de ceață, operațiunile pe Aeroportul Suceava se desfășoară în condiții normale

În urma îmbunătățirii condițiilor meteorologice şi a posibilității de a se putea opera în condiții de siguranța, operatiunile aeriene de pe Aeroportul Suceava se desfășoară marți dimineață conform programului de zbor.
”Multumim pasagerilor pentru întelegere, precum şi companiilor aeriene care au luat măsurile necesare conform regulamentelor internaționale în vigoare pentru rerutarea şi asigurarea transferului pasagerilor pe cele mai apropiate aeroporturi în conditii de siguranță”, a transmis Ioan Măriuța, directorul general al Aeroportului Suceava.
Acesta rugat din nou pasagerii să verifice corespondența informațiilor ( e-mail, telefon) şi să menţină legătura cu operatorul aerian de la care au achiziţionat biletele de calatorie.
În zilele precedente, duminică și luni, din cauza ceții dense din zonă, mai multe avioane care trebuiau să ajungă la Suceava au fost rerutate, amânate sau anulate. (O.S.)

Vezi si

Aeroportul Suceava, locul doi într-un top european, din punct de vedere al creșterii procentuale a numărului de pasageri

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat sâmbătă, 28 ianuarie 2023, că, într-un clasament …

Leave a Reply

Your email address will not be published.