Thursday , September 23 2021

Marius Cozmiuc – Suntem băieţii de aur cu medalii de argint

Canotorul sucevean Marius Cozmiuc, vicecampion la Tokyo în proba dublu rame masculin, a declarat, duminică, la întoarcerea din Japonia, că el şi colegul său de barcă sunt “băieţii de aur cu medalii de argint”.


“Suntem extrem de fericiţi că am câştigat această medalie pentru România după 29 de ani. Chiar în anul în care m-am născut eu a fost câştigată ultima medalie la această probă şi mă bucur că noi am reuşit. Îmi place să spun că noi suntem băieţii de aur cu medalii de argint”, a menţionat Cozmiuc.


La rândul său, Ciprian Tudosă a afirmat că este mândru de rezultatul de la Tokyo, mai ales după eşecul de la Campionatele Europene de la Varese din acest an unde s-au clasat pe locul 4.
“Ce am trăit nu se poate exprima în cuvinte. Din primul moment în care calci în Satul Olimpic simţi spiritul olimpic. Ce trăieşti acolo te face să îţi dai seama că merită fiecare moment în care ai suferit sau în care efectiv simţeai că nu mai poţi, dar te-ai autodepăşit. Azi am venit cu această medalie care poate părea imposibilă pentru unii, după o ediţie a Campionatelor Europene la care am eşuat total. Dar ăsta a fost parcursul nostru. Suntem doi oameni tari care au primit multe piedici până să ajungă aici şi suntem mândri de acest rezultat”, a afirmat Tudosă. (Agerpres)

Vezi si

Centrul de vaccinare de la Shopping City se închide de la 1 octombrie. Se redeschide cel de la Colegiul „Ștefan cel Mare”

Centrul de vaccinare drive thru de la Shopping City se va închide de la 1 …