Wednesday , June 19 2024

Marian Andronache: Imaginați-vă cum Suceava NU va mai fi o loterie zilnică de găsire a unui loc de parcare

Marian Andronache, candidatul ADU (Alianța DREAPTA UNITĂ, USR-PMP-FORȚA DREPTEI) pentru funcția de primar al municipiului Suceava, a declarat că este adeptul parcărilor cu plată, la fel ca în toate orașele mari din lume, precizând însă că va elimina taxele pentru parcările rezidențiale.

Nu putem însă jecmăni sucevenii și pe cei care ne vizitează orașul. Înainte de toate, trebuie să rezolvăm problema parcărilor și abia apoi să aplicăm taxe.  Astăzi, vindem la supra preț câteva locuri de parcare. Cred cu tărie că, prin aplicarea unei strategii corecte și coerente, putem crește numărul locurilor de parcare și să oferim șoferilor un preț corect.

Imaginați-vă cum Suceava NU va mai fi o loterie zilnică de găsire a unui loc de parcare. Aceasta nu este doar o promisiune, ci un angajament. Nu mă credeți? Vă pot demonstra că este posibil.

După 9 iunie , cu fiecare vot pe care mi-l acordați, vom construi un oraș care respectă nevoile șoferilor”, a transmis Marian Andronache, candidatul ADU pentru Primăria Suceava.

Comandat de Partidul MIŞCAREA POPULARĂ (parte a alianței electorale „Alianța DREAPTA UNITĂ USR-PMP-FORȚA DREPTEI”) Cod unic de identificare: CODUL MANDATARULUI PMP 21240022

Vezi si

Individ băgat în arest pentru că a încălcat un ordin de protecție emis împotriva sa cu o zi înainte

În noaptea de marți spre miercuri, la ora 02.40, la Poliția municipiului Vatra Dornei s-a …