Saturday , May 25 2024

Marcel Ciolacu: Valul de schimbare în Suceava a pornit

Preşedintele Partidului Social Democrat (PSD), Marcel Ciolacu, şi-a exprimat, vineri, convingerea că partidul pe care îl conduce va câştiga alegerile locale din 9 iunie din judeţul Suceava.


El a declarat, cu prilejul lansării candidaţilor PSD la Consiliul Judeţean şi la primăriile din judeţ, că “valul de schimbare în Suceava a pornit”.

“Valul de schimbare în Suceava a pornit. Din acest moment, totul va ţine de dumneavoastră, de munca dumneavoastră, de implicarea dumneavoastră. Vreau să vă spun că nu trebuie să avem duşmani politici. Noi, PSD, avem adversari politici şi dreptatea şi corectitudinea sunt de partea noastră. Este suficient. Prea mult timp am vândut vorbe goale sucevenilor, prea mult timp s-au vândut sucevenilor proiecte pe hârtie. Această lipsă de performanţă privind atragerea de fonduri europene nu poate fi sancţionată decât prin vot”, a afirmat Ciolacu.

Liderul social-democrat şi-a manifestat susţinerea faţă de candidatul PSD la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, deputatul George Şoldan, exprimându-şi convingerea că acesta va fi, într-o zi, preşedintele PSD.

“Vă spun un adevăr, un adevăr care nu trebuie să doară niciodată, trebuie să fie un lucru firesc. George Şoldan cred că îmi va lua locul într-o zi. Şi aşa este şi normal să se întâmple. Să ştiţi că nu sunt vorbe goale. Aşa trebuie să gândim într-o echipă, aşa este normal, aşa este firea lucrurilor. Nu trebuie să ne mai duşmănim între noi, nu trebuie să ne omorâm colegii, nu trebuie să ne vorbim de rău. Trebuie să ştim fiecare dintre noi când este momentul să lăsăm următoarea generaţie. Şi sunt ferm convins că George Şoldan va fi preşedintele PSD la un moment dat”, a adăugat Marcel Ciolacu. AGERPRES

Vezi si

Gheorghe Șoldan: Suceava are nevoie de un primar precum Vasile Rîmbu

Deputatul Gheorghe Șoldan, candidatul PSD la conducerea Consiliului Județean Suceava, și Vasile Rîmbu, candidatul social-democraților …