Saturday , May 25 2024

Marcel Ciolacu, la Suceava: Dacă nu există o interconectare cu restul țării, Moldova nu are nicio șansă

Dacă nu există o interconectare cu restul țării, cu Ardealul, dacă nu avem autostradă până la București, Moldova nu are nicio șansă, a spus, vineri, la Suceava, premierul Marcel Ciolacu. El a afirmat că anul acesta se vor finaliza 147,8 km din autostrada Moldovei.

„Indiferent cât de mult v-ați fi dezvoltat în interiorul județului, dacă nu există o interconectare cu restul țării, cu Ardealul, dacă nu trecem Carpații, dacă nu avem autostradă până la București, dacă nu avem centură de la București către Constanța, Oltenia, Craiova, nu deschidem țara, iertați-mă (..) Moldova nu are nicio șansă”, a spus  Marcel Ciolacu la evenimentul organizat de PSD Suceava.

Premierul a afirmat că a „reușit împreună cu un ministru, bănățean de această dată, în sfârșit nu numai să vorbim despre autostrada Moldovei”. „Putem cu toții un lucru palpabil. Eu la două trei săptămâni merg cu Sorin (Grindeanu – n.r.) pe șantier să vedem stadiul lucrărilor. Eu promit astăzi, la Suceava, că anul acesta se vor da drumul la 147,8 km din autostrada Moldovei”, a adăugat Ciolacu.

El a mai spus că a fost trecută prin Guvern centura de la Gura Humorului și săptămâna aceasta continuarea de la A7, Pașcani-Suceava, în valoare de 9,2 miliarde lei.

„Este ultimul pas pentru a închide autostrada până la dvs”, a încheiat Marcel Ciolacu. (Mediafax)

Vezi si

Gheorghe Șoldan: Suceava are nevoie de un primar precum Vasile Rîmbu

Deputatul Gheorghe Șoldan, candidatul PSD la conducerea Consiliului Județean Suceava, și Vasile Rîmbu, candidatul social-democraților …