Sunday , November 27 2022

Manualele de Comunicare în Limba română pentru clasa I vor intra de luni în posesia micuţilor şcolari

elevi


După o lungă aşteptare ce a durat un semestru, cei peste 8.000 de şcolari ai claselor I din judeţ vor intra în posesia manualelor de Comunicare în Limba română.
Până ieri, 23 februarie 2015, la Inspectoratul Scolar Judeţean Suceava au fost primite 5.220 de manuale de Comunicare în Limba română pentru clasa I, de la trei edituri, urmând ca celelalte să ajungă în depozitul de manuale al ISJ până la sfârşitul acestei săptămâni.
Reprezentanţii ISJ Suceava susţin că luni, 2 martie 2015, manualele vor intra în posesia micuţilor şcolari. “Incepând de luni, 2 martie 2015, manualele vor fi distribuite în şcolile din tot judeţul”, a declarat Mariana Drumea, inspector, purtător de cuvânt al ISJ Suceava.
Amintim că la nivelul Inspectoratului Scolar Judeţean Suceava s-au comandat 18.432 de manuale pentru clasa a II-a, dintre care 6.144 sunt de “Comunicare în Limba română”, 6.144 de “Matematică şi explorarea mediului”, iar restul de 6.144 de manuale sunt de “Limbă modernă (engleză)”.
De asemenea s-au comandat 17.608 de manuale şi pentru clasa I, dintre care 8.804 sunt de “Matematică şi explorarea mediului”, iar 8.804 de “Limbă modernă (engleză)”, iar cele care lipseau la prima comandă efectuată de ISJ erau manualele de “Comunicare în Limba română”.
Până ce manualele vor fi pe băncile micuţilor, adică până săptămâna viitoare, învăţătorii trebuie să se mai folosească de materialele auxiliare pentru a le expune lecţiile micuţilor. (I.G.N.)

Vezi si

Al patrulea caz de turbare la câine semnalat în județul Suceava. 95 medici veterinari din județ vor să se vaccineze antirabic

Dr. Dănuț Corneanu, directorul executiv adjunct al Direcției Sanitar- Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) …