Wednesday , April 7 2021

Managerul Spitalului Rădăuți,Traian Andronachi, a fost demis

Traian Andronachi, managerul Spitalului Municipal Rădăuți,  a fost demis vineri de Consiliul de Administrație al Spitalului.

Andronachi a anunțat acest lucru pe facebook, spunând că ”membrii consiliului de administratie al spitalului desemnati de CL (dl Constantin Luchian si d-naCalenciu Anca) respectiv reprezentantul primarului (dl ing Remus ) in pofida opozitiei formata de reprezentantii DSP si de catre toti reprezentantii sindicatelor din spital, au hotarat demiterea mangerului spitalului Radauti”

In mesajul său, fostul manager al Spitalului ”Sfinții Doctori Cosma si Damian” Rădauți a mulțumit tuturor colegilor, colaboratorilor și societății civile și a reamintit că  ”cea mai importanta recunoastere a rezultatelor obtinute de Spitalul din Radauti, si anume, trecerea din categoria a 5-a de acreditare, in categoria a 3-a” a fost obtinută chiar în timpul starii de urgenta.

Andronachi, considerat un apropiat al fostului primar PSD al municipiului Rădăuți se afla în conflict deschis de câteva luni cu noul primar al orașului, liberalul Bogdan Loghin. Spitalul municipal ”Sfinții Doctori Cosma si Damian” se află în subordinea Primăriei Rădăuți. (O.S.)

Vezi si

Câmpulungeanul Albert Hofman a fost convocat la naționala de juniori a României

Golgheter al Universității Cluj în primele 14 etape ale Ligii Elitelor sub 19 ani a …

One comment

  1. Bravo d-nule Andronachi ați făcut (cum se spune pe la noi) treabă bună. Păi așa se face, pleacă un partid se schimbă și toată administrația, domnilor este normal. Partidul următor ales la putere!!!!!!! halo, au și ei neamuri, (frați, surori, nași, fini, etc.) și aceștia trebuie să trăiască ce Dumnezeu, măcar până la următoarea alegere.
    Oameni buni noi suntem prostiți cu buletinul în mână, oamenii capabili sunt puși cu capul la picior și incabilitatea ne conduce. Ce să faci așai la noi numai n-ui ca la alții.