Monday , February 26 2024

Managerul Spitalului Județean, medicul Alexandru Calancea, este coordonatorul Centrului COVID pe județ

Dr. Alexandru Calancea va coordona direcționarea cazurilor către spitalele suport COVID în funcție de gravitate. Unitățile spitalicești își vor desfășura activitatea după un plan de măsuri elaborat de directorul medical al Spitalului Județean, medicul Marius Grămadă
Alexandru Calancea, medic, manager, Obiectiv
Dr. Alexandru Calancea, managerul Spitalului Judetean Suceava, este coordonatorul Centrului COVID din judet

Managerul Spitalului Județean Suceava, medicul cardiolog Alexandru Calancea, a fost numit coordonatorul Centrului COVID de la nivel de județ, acesta urmând să coordoneze cazurile către spitalele suport COVID, în funcție de gravitatea fiecăruia. Deși managerul unității spitalicești sucevene a menționat că nu se vrea un fel de dispecer, va trebui să analizeze fiecare caz de COVID-19 din județ. Conducerea spitalului sucevean este îngrijorată de numărul cazurilor, în continuă creștere, și consideră că doar respectarea strictă a unor măsuri poate scăpa populația de consecințe dintre cele mai grave.

Unitățile spitalicești suport COVID din județ își vor desfășura activitatea după un plan de măsuri elaborat de directorul medical al Spitalului Județean, medicul Marius Grămadă. Acest set unitar de măsuri are ca scop diminuarea impactului generat de riscul epidemiologic la nivelul județului Suceava, în contextul ultimelor acte normative în domeniul pandemiei de COVID-19.

Reamintim că la nivelul județului au fost declarate spitale suport COVID unitățile spitalicești din Gura Humorului, Vatra Dornei, Câmpulung Moldovenesc și Siret. (Cristina RUȘTI)

Vezi si

Două autoutilitare imobilizate, amenzi și lemn fără acte în valoare de 14.000 de lei, confiscat de polițiști în urma unor controale în trafic

 Polițiștii continuă activitățile de verificare și control în ceea ce privește transporturile de material lemnos, …