Friday , October 22 2021

Managerul Spitalului Judeţean, dr. Alexandru Calancea, va fi în continuare coordonator pentru prevenirea şi combaterea infecţiilor cu SARS-CoV-2

În cadrul ședinței Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Suceava, care a avut loc marţi şi la care a participat şi prof. univ. dr. Carmen Diana Cimpoeșu, coordonatoarea SMURD – Regiunea Nord-Est, au fost aprobate măsuri de prevenire a răspândirii îmbolnăvirilor cu SARS-CoV-2 la nivelul județului Suceava.

CJSU a hotărât ca managerul Spitalului Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, dr. Alexandru Calancea, să fie desemnat în continuare, sub autoritatea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, drept coordonator al măsurilor care trebuie dispuse la nivelul unităților medicale din sistemul public al județului Suceava, în vederea aplicării unitare a dispozițiilor autorităților publice centrale cu rol principal și de coordonare în prevenirea și combaterea infecțiilor cu coronavirus.

„Secretariatul Tehnic Permanent va disemina prezenta hotărâre, după aprobare, Departamentului pentru Situații de Urgență, tuturor membrilor Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Suceava, tuturor unităților administrativ-teritoriale din județul Suceava, tuturor unităților medicale din județul Suceava, respectiv altor instituţii interesate”, arată Prefectura Suceava într-un comunicat. (O.S.)

 

 

 

Vezi si

test, alcool, fiola, alcooltest, politie, Obiectiv

Bărbat din Bilca, prins la volan cu o alcoolemie în sânge de 3,36 mg/l, reținut pentru 24 de ore

Sâmbăta trecută, un echipaj din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești a oprit pentru control un …