Sunday , April 14 2024

Minibursa locurilor vacante în Gura Humorului

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Suceava, în parteneriat cu Centrul Școlar de Educație Incluzivă ”Sf. Andrei” Gura Humorului, organizează joi, 16 martie a.c., ora 10:00, la sediul CSEI ”Sf. Andrei”, str. Parcului nr.1-3, Gura Humorului, Minibursa locurilor vacante în Gura Humorului. Organizatorii își propun să acopere necesarul de personal al angajatorilor locali și să consilieze elevii din clasele terminale.

AJOFM Suceava oferă angajatorilor participanți o bază variată de candidați pentru recrutare, și anume 40 de viitori absolvenți ai CSEI ”Sf. Andrei”, ce vor obține diploma de calificare în meseriile bucătar, confecționer, tâmplar. De asemenea, la eveniment vor participa și șomeri înscriși la Punctul de Lucru AJOFM Suceava din Gura Humorului, cu experiență și calificări în domeniile construcții, industria ospitalieră, confecții textile, servicii de curățenie și salubrizare.

Agenții economici care vor opta pentru angajarea candidaților propuși de AJOFM, din rândul grupurilor țintă, vor beneficia de subvenții pentru acoperirea cheltuielilor de personal. (O. N.)

 

Vezi si

Marcel Ciolacu: Valul de schimbare în Suceava a pornit

Preşedintele Partidului Social Democrat (PSD), Marcel Ciolacu, şi-a exprimat, vineri, convingerea că partidul pe care …