Thursday , March 30 2023

Minibursa locurilor vacante în Gura Humorului

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Suceava, în parteneriat cu Centrul Școlar de Educație Incluzivă ”Sf. Andrei” Gura Humorului, organizează joi, 16 martie a.c., ora 10:00, la sediul CSEI ”Sf. Andrei”, str. Parcului nr.1-3, Gura Humorului, Minibursa locurilor vacante în Gura Humorului. Organizatorii își propun să acopere necesarul de personal al angajatorilor locali și să consilieze elevii din clasele terminale.

AJOFM Suceava oferă angajatorilor participanți o bază variată de candidați pentru recrutare, și anume 40 de viitori absolvenți ai CSEI ”Sf. Andrei”, ce vor obține diploma de calificare în meseriile bucătar, confecționer, tâmplar. De asemenea, la eveniment vor participa și șomeri înscriși la Punctul de Lucru AJOFM Suceava din Gura Humorului, cu experiență și calificări în domeniile construcții, industria ospitalieră, confecții textile, servicii de curățenie și salubrizare.

Agenții economici care vor opta pentru angajarea candidaților propuși de AJOFM, din rândul grupurilor țintă, vor beneficia de subvenții pentru acoperirea cheltuielilor de personal. (O. N.)

 

Vezi si

Pe 2 aprilie, de Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului, clădirea Primăriei Suceava va fi iluminată în albastru

Studenți ai specializării Asistență Socială, anul II, din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava (USV) care își …