Saturday , April 20 2024

Mâine începe conferința «Zilele Medicale ale Sucevei»

Evenimentul, ajuns la cea de-a X-a ediție, va avea loc în perioada 26-28 mai, la Complexul “Zamca”. Tema principală a dezbaterilor este “Progrese și provocări în medicina actuală bazată pe dovezi” . La eveniment vor fi prezenti medici din toate specialitățile, estimându-se aproximativ 500 de participanți.

Colegiul Medicilor Suceava, Universitatea de Medicină și Farmacie “Gr. T. Popa” Iași, Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România – filiala Suceava, împreună cu Camera Județeană a Sindicatului Medicilor Suceava vor organiza în perioada 26-28 mai, cea de-a X-a ediție a conferinței  “Zilele Medicale ale Sucevei”.

La ediția din acest an a conferinței se va discuta despre progresele și provocările în medicina actuală. Pe ordinea de zi figurează, ca și în anii trecuți, dezbateri pe teme de patologie infecțioasă, urgențe medico-chirurgicale, diabet, nutriție și boli metabolice. Gazda manifestării va fi Complexul “Zamca”. Manifestarea se adresează tuturor specialităților medicale și este creditată de Colegiul Medicilor din România. Medici renumiți și-au confirmat prezența la acest eveniment. Evenimentul, ajuns la a X–a ediție, se va desfășura sub egida Academiei de științe Medicale și a Universității de Medicină și Farmacie Iași. La conferință și-au anunțat participarea 500 medici de toate specialitățile, precum și stomatologi și cadre medicale medii, care vor avea sesiuni de comunicări separate.

”Anul acesta, Conferința “Zilele Medicale ale Sucevei” se află la a X-a ediție. Suntem mândri că am reușit ca în fiecare an să se desfășoare cu succes, îmbinând profesionalismul și preocuparea organizatorică pentru un cadru cât mai plăcut comunicării. Permanent  am fost preocupați ca nivelul știintific al evenimentului să fie de excepție și a fost. Anul acesta, tema principală este”Progrese și provocări în medicina actuală bazată pe dovezi”, temă profund ancorată în realitatea momentului. Conferința se va desfășura între 26-28 mai. Participă toți medicii, de toate specialitățile din județ. Alături de noi vor fi și stomatologii și cadrele medicale medii care vor avea sesiuni de comunicări separate. Un eveniment complet care ne dorim să facă cinste corpului medical sucevean”, a declarat medicul Irina Ioana Badrajan, secretar general al Colegiului Medicilor Suceava.(C. R.)

 

Vezi si

Bucură-te de „Egg-straordinary Easter”, la Iulius Mall Suceava!

Poți câștiga un voucher de 1.000 de euro la ABAU – metal decor –, un …