Monday , April 15 2024

Mai multi tineri din Siret au fost prinsi de politisti cu buzunarele pline de bomboane furate

In noaptea de mar]i spre miercuri, `n jurul orei 02.00, un echipaj din cadrul Poli]iei ora[ului Siret i-au identificat pe raza localit\]ii pe Marian S. de 18 ani [i S.S. de 15 ani, ambii localnici, asupra c\rora au fost g\site mai multe bunuri, respectiv ciocolat\, mentosane, cutii de bomboane, gume de mestecat. În urma activit\]ilor desf\[urate s-a stabilit c\ cei doi, împreun\ cu minorul A.E. de 15 ani tot din localitate, sunt suspec]i de comiterea furtului din noaptea de 27 spre 28 noiembrie 2010 din magazinul apar]inând unei societ\]i comerciale situat în ora[ul Siret, iar bunurile men]ionate proveneau din comiterea faptei.
Cu ocazia cercet\rilor au mai fost recuperate bunuri, pe care suspec]ii le ascunseser\ în incinta unei foste fabrici din Siret, prejudiciul în valoare de 4.000 de lei fiind recuperat în propor]ie de aproximativ 80%. Cercet\rile sunt continuate sub aspectul comiterii infrac]iunii de „furt calificat”, cu suspec]ii în stare de libertate, urmând s\ se dispun\ procedural. (O.S.)

Vezi si

Din nou strada din fața Parcului Copilului devine pietonală în zilele de duminică

Începând de duminică, 14 aprilie, strada Calea Burdujeni – porțiunea din zona Parcului Copilului – …

No comments

  1. Drogurile schimba tot,ii cunosc pe acești băieți si din câte știu in acea seara erau sub influența drogurilor era sâmbăta probabil fusese la disko,din câte știu eu,nu se ocupau cu astfel de lucruri… Dar păcat s au ales cu dosar penal si cazier patat…si nu îmi pot inchipui cum au reactionat părinți lor la cele aflate…probabil au primit o pedeapsa mare din partea lor…asta e s-au mai întâmplat multe cazuri d genu in Siret