Saturday , March 2 2024

Mai mulți elevi de la liceele din Fălticeni au donat sânge pentru un băiețel de patru ani bolnav de leucemie

Familia micuțului a început o campanie de donare de sânge, pe rețelele de socializare, după ce fiul lor de 4 ani a fost diagnosticat cu leucemie. Băiețelul, din Fălticeni, este internat la Spitalul ”Sfânta Maria” din Iași

Mai mulți elevi de la liceele din municipiul Fălticeni, mobilizați de cadre didactice inimoase, mai precis de profesorul de informatică Bogdan Dimitriu, au donat sânge pentru un băiețel din localitate, care a primit un diagnostic crunt, cu câteva zile înainte de Crăciun.

Părinții lui Sebastian, din municipiul Fălticeni, au primit un diagnostic crunt pentru fiul lor în vârstă de doar patru ani, micuțul fiind diagnosticat cu leucemie. Se pare că băiețelul nu s-a simțit prea bine în ultima vreme iar după o serie de teste a venit acest diagnostic crunt care le-a schimbat total viața.

Micuțul este internat la Spitalul ”Sfânta Maria” din Iași, iar medicii depun toate eforturile pentru a-l salva. Pentru ca eforturile cadrelor medicale să nu fie în zadar, este nevoie de o cantitate importantă de sânge, grupa A2 RH negativ. ”Donatorii pot fi doar bărbați. Băiețelul se numește Sebastian Agape”, a menționat o rudă a băiatului, în mesajul postat pe rețelele de socializare.

Astfel, 14 elevi au fost la Centrul Județean de Transfuzii Suceava și au donat sânge pentru micuțul Sebastian, iar tichetele de masă primite le-au donat unui tânăr din satul Oniceni, care a suferit recent o intervenție chirurgicală pe creier. (Cristina RUŞTI)

Vezi si

Ordin de protecție emis de polițiști împotriva unui bărbat din Vicovu de Sus care și-a dat mama afară din casă și a jignit-o

Vineri, la  ora 13:00, polițiștii din Vicovu de Sus au fost sesizaţi  de către o …