Monday , May 27 2024

Mai multe zboruri spre Suceava nu au ajuns duminică din cauza ceții. Cursa dinspre Veneția a aterizat la Sibiu, cea de la Manchester la București, iar cea de la Bologna a fost anulată

Condițiile meteo neprielnice dau din nou de furcă pasagerilor de pe mai multe curse aeriene. Numeroși suceveni care urmau să se întoarcă duminică la Suceava nu au ajuns la destinație pentru că piloții avioanelor au fost nevoiți să opteze pentru alte aeroporturi pe care să aterizeze, din cauza ceții. În această situație s-au aflat pasagerii curselor Veneția – Suceava, Manchester – Suceava, Memmingen -Suceava, iar cursa Bologna-Suceava a fost anulată.

Motivul a fost mereu același: ceața densă de la sol la orele planificate pentru aterizare. Spre exemplu, avionul Veneția-Suceava a aterizat duminică la Sibiu. Asta deoarece compania Ryanair are o bază acolo, unde a preferat să direcționeze acest zbor. După două ore de așteptare, au venit două autocare pentru pasagerii care așteptau să ajungă la Suceava, destinație pentru care au și procurat bilet.

“Facem turul României prin Brașov via Suceava”, a comentat unul dintre pasageri într-o postare pe contul de Facebook. Cursa Suceava- Veneția care trebuia să decoleze duminică a fost reporgramată pentru luni, de la ora 10.30.

Din păcate, nu este singura cursă aeriană care nu a ajuns duminică la Suceava din cauza ceții. Cursa Ryanair Manchester – Suceava a fost deviată la Otopeni, fiind reprogramată pentru luni, la ora 12:00).

Cursa Wizz Air Memmingen -Suceava a fost deviată la Iasi, iar cursa Wizz Air Suceava – Bologna a fost pur și simplu anulată. (D.P.)

Vezi si

FOTO – Lucian Harșovschi, detalii despre cum va arăta Aquapark-ul Sucevei. “După 9 iunie, vom reuși să facem și mai multe lucruri bune pentru acest oraș pe care îl numim acasă”

Viceprimarul Lucian Harșovschi, candidatul PNL pentru fotoliul de primar al Sucevei,  a oferit detalii despre cum va …