Thursday , December 7 2023

Mai mult de jumătate din locurile la Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi ”Petru Rareș” Fălticeni, rămase vacante

Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi ”Petru Rareș” Fălticeni are disponibile 350 de locuri pentru Admiterea din sesiunea aprilie-iunie 2023. Săptămâna trecută a avut loc proba de verificare a cunoștințelor, care a constat într-un test grilă, iar numărul candidaților promovați este mai mic decât numărul locurilor scoase la concurs.

Potrivit informațiilor publicate de instituția de învățământ, 163 din cei 212 candidați care au susținut probele de admitere la Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi ”Petru Rareș” Fălticeni au promovat concursul, cu medii între 5,05 și 9,10.

Urmează examinarea medicală, care se realizează în perioada 31 mai-29 iunie, pentru candidații care se încadrează în numărul de locuri scoase la concursul de admitere, în funcție de instituția de învățământ vizată, în ordinea descrescătoare a notelor finale.

Rezultatele finale ale admiterii vor fi aduse la cunoștința candidaților prin afișare la sediul unităților de învățământ și prin postare pe site-urile oficiale ale acestora, până la data de 30 iunie. Durata studiilor este de un an. (O. N.)

foto: Facebook/Școala Militară de Subofițeri Jandarmi “Petru Rareș” Fălticeni

 

Vezi si

Lungu: Perspectiva Sucevei este arderea deșeurilor la centrala de la Bioenergy

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu a avut discuții cu acționariatul din Austria al societății Bioenergy …