Sunday , January 29 2023

Magazinului Supeco a fost redeschis, în incinta complexului comercial Egros

Carrefour România a redeschis la Suceava magazinul de tip discount Supeco,  într-o locație considerată mai avantajoasă pentru clienți. După ce a funcționat o perioadă în zona Șcheia, magazinul a fost mutat în incinta complexului comercial Egros, în apropierea hipermarket-ului Carrefour Suceava. Noua locație dispune de o suprafață de vânzare de peste 1.500 mp și oferă acces la o selecție de aproximativ 5.000 de articole, inclusiv de la producători români, regionali și locali.

”Magazinul Supeco, adresat atât familiilor, cât și micilor afaceri, oferă prețuri mici la toate produsele, dar și reduceri pentru volume mari la aproximativ jumătate din produse: cu cât crește numărul de produse cumpărate, cu atât prețul per bucată scade. Oferta este valabilă în cazul achiziționării a cel puțin două articole de același fel, produsele vizate fiind semnalizate la raft prin etichetele colorate. Totodată, redeschiderea magazinului este marcată și de o serie de oferte speciale care se aplică tuturor categoriilor de articole existente, cu o perioadă de valabilitate ce variază între o săptămână și o lună”, au anunțat reprezentanții Supeco.

„Continuăm să le oferim clienților noștri cel mai bun raport calitate-preț și cele mai bune soluții pentru sesiunile zilnice de cumpărături, prin relocarea magazinului Supeco din Suceava într-un spațiu mai accesibil cumpărătorilor. Conceptul magazinelor Supeco vine în sprijinul consumatorilor cu promisiunea unor prețuri mai mici față de media pieței, completate de oferte zilnice și de avantaje pentru achizițiile unor volume mari,” a declarat Silviu Diaconu, Director Supeco.

Noul magazin Supeco din Suceava aflat în complexul comercial Egros, în apropiere de hipermarketul Carrefour Suceava, are o suprafață totală de 1.530 mp, 22 de angajați și este deschis de luni până sâmbătă între orele 07:30 – 21:00 și duminică, între orele 08:00 – 20:00. De asemenea, sucevenii pot efectua comenzi de la noul magazin Supeco și prin aplicația BRINGO, încă din prima zi a deschiderii.

Supeco completează rețeaua de peste 380 de magazine Carrefour cu formatul de discount, alături de magazinele Carrefour hipermarket, market și express. Supeco propune un concept care se bazează zilnic pe prețuri mici la toate produsele, adaptată tuturor nevoilor, de la alimente, cosmetice, curățenie sau parafarmacie. Clienții se pot bucura de discounturi progresive în funcție de cantitate: cu cât cumpără mai mult, cu atât plătesc mai puțin, un model care se datorează costurilor reduse pentru energie, publicitate, decorațiuni, mobilier, spații de depozitare, cât și lanțului logistic scurt. De aceea, magazinele sunt dedicate atât consumului propriu, cât și cumpărăturilor de volum. În prezent, sunt 28 de magazine Supeco la nivel național.

Vezi si

Un tânăr din Câmpulung și unul din Rădăuți, prinși în toiul nopții drogați la volan

În ultimele zile polițiștii au acționat pe drumurile publice, pentru prevenirea monitorizarea și fluidizarea traficului …