Friday , October 7 2022

Magazinul H&M din Iulius Mall Suceava se va deschide luna viitoare

Iulius Group a anun]at, ieri, printr-un comunicat c\ celebrul retailer suedez H&M va deschide magazinul de la Suceava `n a doua parte a lunii mai

Retailerul suedez H&M va deschide, în a doua jum\tate a lunii mai, un magazin în Iulius Mall Suceava, au anun]at vineri reprezentan]ii centrului comercial.
“În toamna anului trecut, H&M a deschis alte dou\ unit\]i în re]eaua na]ional\ de mall-uri Iulius, la Timi[oara [i Cluj-Napoca. Parteneriatul încheiat de H&M cu Iulius Group include [i deschiderea, pe 31 mai 2012, a unui magazin în Palas Mall, în cadrul ansamblului urbanistic Palas Ia[i”, se arat\ într-un comunicat al Iulius Group.
H&M a intrat pe pia]a din România în martie 2011, iar la finalul anului de]inea 11 unit\]i. Colec]iile H&M includ articole de zi cu zi, cât [i piese moderne pentru femei, articole de zi cu zi pentru b\rba]i, precum [i colec]ii pentru copii [i adolescen]i, accesorii, lenjerie intim\ [i articole sport. Piesele vestimentare [i accesoriile vestitului retailer suedez definesc propriul stil vestimentar, fiind elegante, mature, în tendin]e, cu un touch modern al liniei sau siluetei.
Iulius Mall Suceava, dezvoltat [i operat de compania Iulius Group, a fost inaugurat în toamna anului 2008, are o suprafa]\ închiriabil\ de 49.750 mp [i peste 150 de magazine.
Iulius Group este cel mai mare dezvoltator [i operator de centre comerciale de tip mall din România [i, pe lâng\ Iulius Mall Suceava, are în portofoliu Iulius Mall Timi[oara (cel mai mare mall din afara Capitalei), Iulius Mall Cluj [i Iulius Mall Ia[i (primul mall inaugurat în afara Bucure[tiului). Peste o lun\, compania va inaugura la Ia[i ansamblul urbanistic Palas, acesta fiind primul complex multifunc]ional de tip “lifestyle center” din România.

Vezi si

O polițistă din Cernăuți a murit împușcată în cap de un pedofil pe care încerca să-l rețină în fața unei școli

O polițistă de patrulare, în vârstă de 22 de ani, a fost împușcată în cap, …