Monday , February 6 2023

Luni încep probele la instalațiile de termoficare din Suceava

THERMONET: vă recomandăm să verificați cu atenție instalațiile interioare din apartamente, casa scării și subsolul blocului pentru a evita inundațiile datorate robinetelor de golire uitate deschise și alte disfuncționalități datorate eventualelor intervenții neautorizate în instalații 

Începând de luni, 5 octombrie 2020, se va proceda la umplerea instalațiilor de încălzire din rețeaua secundară, inclusiv instalațiile interioare ale blocurilor. O informare în acest sens a fost transmisă de către Thermonet Suceava – furnizorul de apă caldă și încălzire în sistemul centralizat de termoficare sucevean – prin care s-a explicat că, în vederea pregătirii sistemului centralizat pentru furnizarea încălzirii în sezonul rece, se va trece la probele de căldură. Încărcarea instalațiilor de încălzire se va face pe puncte termice, prioritate având punctele termice la care sunt arondate școli, grădinițe, cămine de elevi și studenți, instituții medicale, ș.a.

„Vă recomandăm să verificați cu atenție instalațiile interioare din apartamente, casa scării și subsolul blocului pentru a evita inundațiile datorate robinetelor de golire uitate deschise și alte disfuncționalități datorate eventualelor intervenții neautorizate în instalații. (Informații la telefon 0230 520 924 Dispeceratul Thermonet). Amintim că eventualele debranșări de la sistemul centralizat se pot face doar în sezonul cald, data limită pentru intervențiile în instalații este data de încărcare a instalațiilor de încălzire (05 octombrie) și că aceste debranșări sunt reglementate prin lege (Ordinul ANRSC nr. 91/2007). Fiecare solicitant trebuie sa dețină, printre alte documente, avizul și procesul verbal de debranșare întocmite de furnizorul de energie termică. Lipsa acestor documente duce la nerecunoșterea legalității debranșării și achitarea de către cei în cauză a unor suprataxe și amenzi”, au transmis reprezentanții Thermonet Suceava. (D.P.)
secretarasite

Vezi si

Peste 500 de șoferi testați în weekend cu aparatele etilotest și drugtest de polițiștii suceveni

Și în weekend-ul recent încheiat, zilnic, peste 100 de polițiști au acționat pe drumurile publice, …