Friday , September 30 2022

Luni, de Ziua Comunei, Primăria Adâncata organizează o nouă ediție a Festivalului Folcloric “Satule de sub pădure”

Luni, 15 August, Primăria și Consiliul Local Adâncata organizează Ziua Comunei și Festivalul Folcloric „Satule de sub pădure”. Manifestarea, devenită o tradiție în comuna Adâncata, a fost suspendată în ultimii doi ani, din cauza pandemiei, reluarea acesteia fiind primită cu mare bucurie de oamenii locului.

Viorel Cucu, primarul comunei Adâncata

“Suntem foarte bucuroși că putem să organizăm din nou Ziua Comunei și acest Festival. Ne așteptăm la o prezență numeroasă, ținând cont de faptul că în aceste zile s-au întors acasă foarte mulți oameni din comună care sunt plecați în străi­nătate. Este o zi dedicată tuturor celor care vin acasă și care se vor putea astfel întâlni cu consătenii, cu prietenii și cu rudele”, a declarat Viorel Cucu, primarul comunei Adâncata.

De Zilele Comunei, cuplurile din Adâncata care împlinesc anul acesta 50 de ani de căsătorie vor primi diplome de excelență și premii. De asemenea, elevii din comună care au obținut rezultate deosebite în anul școlar recent încheiat vor fi premiați.

Manifestările vor debuta de la ora 15:30, pe Stadionul din comună, iar cei prezenți se vor putea bucura de spectacole folclorice susținute de artiști îndrăgiți.

Astfel, pe scenă vor evolua Gabriel Cîrcu, Alexandra Răstoacă, Ioana Stamate, Robert Străchinar, Ştefania Țurcanu, Sebastian Galan, Dana Dăncilă, Doina și Ciprian Petroaie, Lavinia Chirilă, Călin Brăteanu, Ansamblul „Străjerii Pojorâtei”, Sorin Filip și Laura Haidău. De asemenea, cei prezenți se vor putea bucura și de spectacolele folclorice susținute de Ansamblul „Arcanul” USV și de Formația Rekord. (O.S.)

 

Vezi si

Definitivat examen profesori Suceava Obiectiv

Cadrele didactice se pot înscrie la Definitivat 2023 până la data de 14 octombrie

 După admiterea dosarului de înscriere, candidații la Definitivat 2023 vor avea de susținut, în Etapa …