Wednesday , June 7 2023

Lungu: vrem să avem o sală modernă de ședințe până la Ziua Bucovinei

Un posibil câștigător se întrezărește pentru proiectul de modernizare a sălii de ședințe a CL Suceava! Este vorba despre proiectul regretatului arhitect Bogdan Adomniței de modernizare a sălii de ședințe de la ultimul etaj al Primăriei Suceava ar putea fi materializat în acest an. Primarul Sucevei, Ion Lungu, a explicat că o singură ofertă a fost depusă la licitația organizată de Primăria Suceava pentru modernizarea sălii de Consiliu Local. Pe de altă parte, deși nu a anunțat primarul Ion Lungu, nu ar fi prima dată când Primăria scoate la licitație acest proiect.  De data aceasta a prezentat o ofertă firma suceveană Casa Grup SRL care a venit cu trei subcontractanți declarați.

„Nu mai vreau să o dăm în latura politică. Unii spun că nu trebuie să modernizăm sala dar eu zic că trebuie. Nu e moftul sau ambiția mea dar totuși suntem un municipiu reședință de județ și ne trebuie o sală de ședințe corespunzătoare. Este un proiect destul de bine gândit și sala e făcută să poată funcționa și în regim de amfiteatru”, a spus Ion Lungu. El nu a făcut niciun secret din faptul că trage speranțe ca această ofertă să fie eligibilă astfel încât lucrările să înceapă cât mai repede. Dorința primarului este aceea de a inaugura noua sală pe 28 noiembrie de Ziua Bucovinei deși termenul de execuție este de 12 luni. Valoarea estimată a lucrărilor este de 3,008 milioane de lei. (D. P.)

Vezi si

Ambulanța Suceava nu are furnizori de piese pentru Mercedesurile din dotare. 35 din 59 de utilitare au peste 10 ani de funcționare

Parcul auto al Serviciului de Ambulanță Județean Suceava este cât se poate de divers, cu …