Friday , March 1 2024

Lungu: „Următoarele două luni vor fi critice”

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, miercuri, că în continuare este necesară respectarea regulilor de protecție sanitară și distanțare socială întrucât sunt semnale că lunile mai și îndeosebi aprilie vor fi „critice” în privința valului al treilea de îmbolnăviri cu noul coronavirus. „Va veni guvernul cu unele reglementări de sfârșit de săptămână, cu această carantină la sfârșit de săptămână, să vedem ce cuprinde ea și cu revenirea la telemuncă atât în instituțiile publice cât și la agenții economici în ideea de a se respecta aceste măsuri din pandemie, legate de distanțarea socială, pentru a se putea depăși aceste momente care se estimează critice în următoarele două luni de zile și, în mod special, în luna aprilie”, a spus primarul.

În municipiul Suceava rata de infectare se menține sub 2 cazuri la mia de locuitori apreciind ca fiind „satisfăcătoare”. Edilul consideră că este bine ca în continuare Municipiul Suceava să se mențină în această zonă pentru că vine și vacanța de primăvară și se apropie Sărbătorile Pascale iar de aceea, pentru a elimina unele inconveniente, ar trebui să nu fie o atitudine de delăsare din partea cetățenilor. „Este bine să sărbătorim în limitele pandemiei ca să putem participa la aceste slujbe în acest an”, a spus primarul care a făcut un nou apel sucevenilor să respecte în continuare măsurile impuse în pandemie. (D.P.)

 

Vezi si

Băută, o femeie din Frătăuți a căzut de pe bicicletă și a ajuns în stare gravă la spital

Joi seara, la orele 18:10, Poliția Rădăuți a fost sesizată prin 112, că pe DJ …

One comment

  1. Uite unde statea Raed Arafat . Mai bine s-ar ocupa de gropile din asfalt . Sau poate dl primar a terminat medicină și noi, ca prostii, nu stiam iar dacă îl imită pe dl presedinte nu cred ca a câștiga simpatie. Oamenii s-au cam saturat sa primească lectii în loc de autostrăzi si locuri de munca, promise, de altfel , cu mare sârg de mai protipendada județului în campaniile electorale. Vă amintiți că din ianuarie 2020″ intra plugurile în brazdă pe autostrada Suceava- Bucuresti”