Monday , January 30 2023

LUNGU: Tronsonul II al rutei alternative Suceava – Botoșani va fi gata până pe 30 iunie. Înființarea hub-ului umanitar lângă Aeroport ne obligă să dăm rapid în funcțiune acest tronson

Ion Lungu, primarul municipiului Suceava a anunțat că în aceste zile se lucrează la finalizarea tronsonului nr II din Ruta Alternativa Suceava-Botosani, de pe strada Apeductului.

”Ne propunem până la 30 iunie 2022 să dăm în funcțiune acest tronson. Se lucrează la terasamentul rutei si al trotuarelor. Totodată se lucrează la devierea conductei de gaz metan. S-a finalizat lucrarea de deviere a magistralelor de termificare, urmează a se cupla noile instalatii când se oprește furnizarea căldurii in oraș.  Este finalizată în proportie de 80 % canalizarea pluvială. Când se pornesc stațiile de asfalt, sperăm până la sfârșitul lunii martie, să turnăm primul strat de asfalt”, a explicat primarul Lungu.
Conform acestuia, au fost virați banii in cont pentru expropieri, în valoare de 349.021 lei, iar în perioada următoare cetățenii care au fost expropriați pentru acest tronson își vor primi banii.

”Potențiala aglomerare a circulației în orașul nostru și datorită hub-ului umanitar pentru Ucraina, de la Aeroportul Salcea, ne obligă să dăm cât mai repede în funcțiune acest tronson”, a declarat primarul Ion Lungu. (O.S.)

Vezi si

Un tânăr din Câmpulung și unul din Rădăuți, prinși în toiul nopții drogați la volan

În ultimele zile polițiștii au acționat pe drumurile publice, pentru prevenirea monitorizarea și fluidizarea traficului …

One comment

  1. Pe bune ! Si ce faci cu tronsonul finalizat in vederedea hubului de la Aeroport? Bagi camionul pe Apeductului si il scoti pe la Bazar? Inca o data ne ia de prosti ! Abureala a la Lungu.