Wednesday , November 30 2022

Lungu susţine că promovarea Rapid CFR în Liga I se poate realiza dacă oameni de afaceri vor susţine clubul

Rapid - spectatori [800x600]

 „Primăria singură nu poate, dar în măsura în care mai sunt şi nişte oameni de afaceri, chiar m-aş bucura pentru aşa ceva: să ne batem pentru promovare în Liga Naţională”, a declarat primarul Ion Lungu

Promovarea echipei de fotbal Rapid CFR în eşalonul fotbalistic superior este condiţionată şi de suportul unor oameni de afaceri, fără de care prezenţa în Liga I nu poate fi susţinută financiar. Primarul Ion Lungu a spus că sunt deja discuţii pe tema asta şi a recunoscut că municipalitatea nu poate să susţină de una singură echipa de fotbal. „Aşa cum se conturează şi în urma discuţiilor pe care le am cu reprezentanţii echipei de fotbal, se pare că mai sunt şi oameni de afaceri care sunt interesaţi să sprijine activitatea fotbalistică în Suceava. Dacă sunt aceste oportunităţi şi dacă se pune la modul serios această intenţie de promovare, atunci eu nu pot fi decât pentru. Asta deoacere Primăria singură nu poate să facă acest lucru (să susţină echipa de fotbal în primul eşalon fotbalistic – n.red.), dar în măsura în care mai sunt şi nişte oameni de afaceri, nu am nimic împotrivă. Eu, ca primar chiar m-aş bucura pentru aşa ceva, să ne batem pentru promovare în Liga Naţională”, a declarat primarul Ion Lungu.
Menţionăm că echipa de fotbal din municipiul Botoşani, aflată în primul eşalon fotbalistic, are bugetul pentru 2014 în sumă de 2,5 milioane de euro, din care 1,5 milioane de euro provind din drepturile de televizare.
In schimb, la Rapid CFR Suceava a avut prevăzut pentru anul în curs un milion de lei de la bugetul local, conform spuselor primarului Ion Lungu municipalitatea rămâne principalul finanţator, iar pe anul acesta 90% din sumă a fost alocată. „Am achitat nouă miliarde de lei din cele zece pe care le are Rapidul de primit. De acum trebuie să aducă ei justificări pentru 60% din suma alocată după care mai putem să le dăm şi ultimul miliard de lei. Echipa merge bine, asta e realitatea”, a declarat Ion Lungu. (Dan PRICOPE)

Vezi si

Mănăstirea Teodoreni se va extinde începând cu anul viitor

Un nou corp de chilii va fi construit, cel mai probabil de anul viitor sau …

One comment

  1. DISTRIBUIȚI, VĂ ROG!!! Trăiesc într-o țară de câcat… Am simțit-o astăzi… Muncești de mai bine de un an de zile și te alegi cu praful de pe tobă… Nimic mai mult. Pentru toți tinerii care cred că Alianța ACL ( plus partidele mici: PMP, UDMR, votanții Monicăi Macovei), pentru toți acești tineri care cred că mai sus numiții vor aduce schimbarea, se înșeală amarnic. Am fost numit membru intr-o secție de votare în turul I, ca să aflu că în turul II AM FOST INLOCUIT. Adică, pe românește, am fost vândut.. Partidul meu, Partidul Miscarea Populara Stroieşti, m-a înlocuit din secția de votare… Cum este posibil așa ceva, domnule? Mă întreb de 2 ore… După ce strângi semnături la europarlamentare, apoi la prezidențiale, ești dat afară pe ușa din dos, datorită unor ”dispoziții de la centru”. Am fost fraier? Da… Pentru că am crezut într-un partid care a vrut să miște ceva… Voi fi fraier? Nu!!! Mâine am de gând să protestez! Protest la modul serios! Dacă lor nu le este RUȘINE, mie de ce mi-ar fi??? Veniți la vot, așadar!!! Să vedeți cum veți fi vânduți de către această structură ACL-PMP-UDMR…