LUNGU: Se lucrează susținut la investițiile mari ale municipalității. Ne ținem de cuvânt!

reportersite
20 noiembrie 2020, 8:15

Ion Lungu, primarul municipiului Suceava a anunțat vineri dimineață faptul că la marile investiții demarate de Primărie în oraș se lucrează intens, realizarea acestora fiind în grafic și, datorită vremii bune, se pot recupera unele întârzieri care au apărut în primăvara, când activitatea a fost mult încetinită din cauza epidemiei.

Astfel, s-a ridicat podul de peste Pârâul Cetății, din cadrul proiectului „Ruta Alternativă Suceava-Botoșani” care face legătura cu porțiunea din ruta dată în funcțiune de pe Mirăuți, care duce la Podul Unirii. De asemenea se lucrează la trotuare.

S-au finalizat lucrările de armare la parcarea subterană din cadrul Pieței George Enescu, urmează a se turna planșeul săptămâna viitoare.

A prins contur Hala multifuncțională de la Autobaza Electrică, s-au adus ponurile tip sandwich, urmează a se lucra la închiderea halei.

Se lucrează la organizarea de Șantier la Grădinița cu Program Normal din curtea Școlii Generale nr. 7, urmează a se demara lucrările.

Se lucrează la modernizarea ștrandului municipal, se fac lucrări la excavații și la clădirile administrative.

”Mulțumim lui Dumnezeu că avem parte de o toamnă târzie și putem recupera ce nu am reușit să lucrăm în primăvară”, a declarat primarul Ion Lungu. (O.S.)