Saturday , January 28 2023

Lungu: Până la sfârșitul lunii iulie vor fi finalizate lucrările la Piața George Enescu, parcarea subterană și la Aleea Saturn (FOTO)

Ion Lungu, primarul municipiului Suceava, a declarat că la investiția privind modernizarea Pieței George Enescu, care are și o parcare subterană, se lucrează la ultimele amenajări.

Astfel, conform primarului Sucevei, acum se realizează finisajele finale si marcajele la parcarea subterană, precum și la elemente de automatizare. De asemenea, au fost aduse mesele noi, care urmează a fi amplasate în clădirea modernizată a pieței și se montează transformatorul electric nou pentru a asigura necesarul de consum electric în zonă.

”Ne propunem ca până la sfârșitul lunii iulie să fie finalizate lucrările și să terminăm de modernizat și Aleea Saturn care asigură accesul la piață”, a spus Ion Lungu.

Acesta a declarat că firma SUCT lucrează la reabilitarea Aleii Saturn, prin asfaltare și realizarea trotuarelor de acces cu pavele spre cabinetele medicale din zonă.

”Sper ca sucevenii și în mod special cetățenii din cartierele George Enescu și Obcini să aprecieze noua piață modernă. În perioada următoare va fi scoasă la licitație Hala de lactate din Piața George Enescu”, a mai anunțat primarul Ion Lungu.(O.S.)

 

Vezi si

Pe toate drumurile naționale din județ se circulă fără probleme deosebite. Noaptea trecută s-au răspândit peste 1.000 de tone de antiderapant

Pe toate sectoarele de drum național din administrarea Secției de Drumuri Naționale Suceava circulația a …