Tuesday , May 24 2022

Lungu: „Nu se vor mai face angajări la Primăria Suceava”

Primăria municipiului Suceava nu-și va suplimenta personalul în acest an, deși are locuri vacante cam cât tot personalul dintr-o primărie orășenească. Un anunț în acest sens a fost făcut de primarul Ion Lungu în conferința de presă de miercuri dimineață, edilul precizând mai întâi că a primit de la Agenția Națională a Funcționarilor Publici o informare cum că a fost aprobat numărul de personal la Primăria municipiului Suceava pentru acest an.

Astfel, edilul a spus că este vorba de 773 de posturi, cu unul mai mult față de anul trecut pentru că a fost necesară o suplimentare (în acte, cel puțin) a schemei de personal de la Direcția de Evidență a Persoanelor. Pe de altă parte, primarul Ion Lungu a subliniat că nu vor fi făcute angajări și că posturile de la celelalte structuri ale administrației publice locale sucevene rămân neschimbate ca număr și nici cele care sunt vacante nu vor fi ocupate.

„În rest, sunt aceleași posturi ca anul trecut. Așa cum am mai spus, nu se vor mai face angajări la Primăria Suceava. Avem 90 de posturi vacante și vor rămâne vacante în continuare”, a conchis Ion Lungu. (D.P.)

 

Vezi si

Niculai Barbă: Pregătim pentru județul Suceava un calendar de vară deosebit, plin cu evenimente culturale de top și oferte turistice „de poveste”

Seria evenimentelor va începe pe 2 iunie cu Festivalul Internațional „Ciprian Porumbescu”, care va fi …