Sunday , November 27 2022

Lungu: „Mă contactează persoane care îmi spun că nu au ce mânca”

Primăria Suceava va distribui 500 de pachete cu produse alimentare persoanelor vulnerabile

Primăria municipiului Suceava va distribui 500 de pachete cu produse alimentare persoanelor vulnerabile. Anunțul a fost făcut de primarul Ion Lungu în conferința de presă susținută on-line, miercuri dimineață, edilul precizând cu această ocazie că respectivele daruri vor fi distribuite la începutul săptămânii viitoare. „Încă de la începutul lunii martie Primăria duce apă și mâncare persoanelor care sunt în izolare sau în carantină și mai nou cadrelor medicale. Săptămâna viitoare vom distribui 500 de pachete cu produse alimentare persoanelor care au solicitat acest lucru”, a declarat primarul Ion Lungu.

În acest sens, Ion Lungu a spus că îl sună oameni care spun că nu au ce mânca arătând că în această perioadă trebuie să dăm dovadă de solidaritate. „Nu ascund faptul că mă contactează persoane care îmi spun că nu au ce mânca, nu au produse alimentare”, a spus Ion Lungu.

El recomandă persoanelor vulnerabile să sune la numărul de telefon 0230/210678 iar solicitarea lor va fi direcționată către Direcția de Asistență Socială pentru a fi soluționată. Ion Lungu susține că acolo unde sunt situații deosebite vor fi acordate și ajutoare financiare. „Avem linia directă 0230/210678 și mă contactează persoane care îmi spun că nu au ce mânca, nu au produse alimentare. Vă rog accesați acest număr de telefon și noi vom da mai departe la Direcția de Asistență Socială și toți vor primi pachete până în perioada Sărbătorilor Pascale. E o perioadă dificilă și trebuie să fim uniți să dăm dovadă de solidaritate”, a spus Ion Lungu. (D.P.)

 

Vezi si

Al patrulea caz de turbare la câine semnalat în județul Suceava. 95 medici veterinari din județ vor să se vaccineze antirabic

Dr. Dănuț Corneanu, directorul executiv adjunct al Direcției Sanitar- Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) …