Sunday , June 16 2024

Lungu: „Îndemn populația să fie atentă să respecte regulile de distanțare și să poarte mască”

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat – în conferința de presă de miercuri, 1 iulie – că Suceava a ieșit din „top 5” la nivel de județe în ceea ce privește numărul de cazuri noi de coronavirus.

Cu toate acestea, edilul a făcut un apel sucevenilor să nu lase de o parte respectarea regulilor specifice de distanțare socială. „Astăzi suntem într-o situație bunișoară comparative cu alte orașe, dar situația se poate schimba de la o zi la alta. Îndemn populația să fie atentă să respecte regulile de distanțare și să poarte mască”, a declarat Ion Lungu, făcând trimitere și la situațiile neplăcute din trecutul recent al municipiului reședință de județ, cu speranța că nu se vor mai repeta.

Ion Lungu, primar, Suceava, masca, Obiectiv

Tot în cadrul conferinței săptămânale de presă de miercuri, 1 iulie, edilul a mai anunțat că în municipiul reședință de județ mai sunt doar 13 cazuri active de coronavirus.

„Stăm binișor la numărul de persoane active adică diferența dintre persoanele declarate pozitive și cele care s-au vindecat. Astăzi avem numai 13 cazuri active în Suceava”, a precizat Ion Lungu. (D.P.)

Vezi si

Concurs al pompierilor din Serviciile voluntare sau private pentru Situații de Urgență din județul Suceava

Sâmbătă, 15 iunie, pe Stadionul „1 Mai”, din municipiul Suceava, s-a desfășurat etapa județeană a …

error: