Saturday , November 26 2022

LUNGU: Grădinița de la Colegiul ”Mihai Eminescu” va fi dată în funcțiune pe 1 decembrie 2022, iar cea din Ițcani, de la Școala 7, până pe 30 iunie 2023

După ce recent au fost date în funcțiune 2 grădinițe cu program prelungit pe fonduri europene, cea din Burdujeni Sat și cea de pe strada Dobrogeanu Gherea, din zona centrală, Ion Lungu, primarul municipiului Suceava a anunțat că se lucrează la alte două grădinițe, respectiv cea de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu” și la grădinița din curtea Școlii Gimnaziale nr. 7 de la Ițcani.

Conform primarului Lungu, grădinița de la Colegiul Mihai Eminescu (fostul liceu pedagogic) va fi dată în funcțiune la data de 1 decembrie 2022, iar la grădinița cu program prelungit din Ițcani în aceste zile se pune tabla pe acoperiș, urmând a fi dată în funcțiune până la jumătatea anului 2023.

”La Colegiul Mihai Eminescu a fost realizată o pictură murală de mari dimensiuni a lucrării artistice selectate în cadrul concursului dedicat tinerilor artiști din România și Ucraina “Mesajul meu pentru Ucraina” pentru celebrarea Zilei Cooperării Europene 2022.
Așa cum am mai spus se lucrează la alte două proiecte de grădiniță cu program prelungit în Cartierul Obcini și în curtea Școlii generale nr. 1. Totodată avem aprobate și două creșe: una licitată in Dealul Mănăstirii și alta în zona Cetății de scaun.Infrastructura pentru educație este o prioritate pentru municipalitate”, a declarat primarul Ion Lungu. (O.S.)

Vezi si

Sediul Serviciului de Pașapoarte Suceava va fi reparat pe bani europeni

Demersul Instituției Prefectului – Județul Suceava de a obține fonduri europene nerambursabile pentru reabilitarea clădirii …