Tuesday , October 19 2021

LUNGU: Canotorul Marius Cozmiuc, vicecampion olimpic, va primi titlul de Cetățean de Onoare al municipiului Suceava

Marius Cozmiuc, medaliat cu argint la Tokyo în proba dublu rame masculin, are domiciliul în municipiul Suceava. El este căsătorit cu Ionela Cozmiuc, campioană mondială la dublu vâsle seniori în anii 2017 si 2018, cununia civilă fiind oficiată în 2017 de primarul Ion Lungu. Marius Cozmiuc va primi din partea Primăriei și un premiu de 10.000 de lei.  

Ion Lungu, primarul municipiului Suceava a avut marți dimineață o întâlnire cu vicecampionul olimpic Marius Cozmiuc.

Edilul Sucevei a anunțat că va  propune Consiliului Local să acorde titlu de Cetățean de Onoare  al municipiului Suceava canotorului Marius Cozmiuc, care a câștigat medalia de argint la Olimpiada de la Tokio, la canotaj -proba dublu rame masculin.
De asemenea, primarul Lungu a anunțat că va  propune premierea sportivului cu suma de 10.000 lei.
Marius Cozmiuc este cetățean al municipiului Suceava, avand domiciliul pe strada Capitan Grigore Andrei din Burdujeni Sat.

”În anul 2017 am avut onoarea sa oficiez căsătoria civila cu canotoarea Ionela Cozmiuc,campioană mondială la dublu vâsle seniori în anii 2017 si 2018, care a participat si ea la olimpiada și s-a clasat in finală pe locul 6”, a spus primarul Ion Lungu, care a făcu publice și două fotografii de la acel moment.

”Felicitari din partea comunității! Suntem mândri de voi!”, a ținut să le transmită celor doi sportivi primarul Ion Lungu. (O.S.)

Vezi si

Primăria Udești, amendată cu 25.000 de lei pentru deșeurile găsite de Garda de Mediu pe câmpurile din Chilișeni

Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Suceava a înregistrat o petiție referitoare la abandonări …

One comment

  1. Felicitari ambilor sportivi cu rezultate absolut deosebite.
    Insa, spre deosebire de Branza (argint floreta) sau Lipa, care au deschis gura si au ignorat de la ministru sportului pana la ministrul transporturilor, chiar nu vad de ce nu i-ati batut putin obrazul lui Lungu. Ce a facut pentru a ajunge dumneavoastra la aceste rezultate? V-a sprijinit cumva?
    Posibil DA, dar nu cred. El baga bani in gaura neagra FOTBAL. Ca de acolo rasar toti votantii.
    Repet, FELICITARI, dar POZA cu LUNGU va scade la jumatate din merite, din punctul meu de vedere. Sunt convins ca verticalitatea dumneavoastra nu avea nevoie de asocierea cu Lungu.