Sunday , April 21 2024

Au fost finalizate lucrările la grădinița de pe strada Dobrogeanu Gherea (FOTO)

Valoarea investiției a fost  de 4.102.728,29 lei . ”După finalizarea celor două grădinițe pe fonduri europene din Burdujeni sat si zona centrală, ne concentrăm atentia pe finalizarea gradinițelor din Ițcani si de la Colegiul Mihai Eminescu și totodată pe depunerea de proiecte pe fonduri europene a altor două grădinițe cu program prelungit, din Obcini si de la Școala generală nr 1”, a anunțat primarul municipiului Suceava.

Ion Lungu, primarul municipiului Suceava, a anunțat, miercuri, că încă un obiectiv realizat pe fonduri europene din Exercitiul financiar 2014-2020 a fost finalizat. Este vorba de gradinița cu program prelungit de pe strada Dobrogeanu Gherea, la care va fi realizată recepția finală în perioada următoare .

Grădinița cuprinde 3 săli de grupă, o sală multifunctională, un birou administrativ, bucătărie +zona preparare hrană, cabinet medical, spalătorie+călcătorie, vestiare cu grup sanitar pentru personal, grupuri sanitare la parter si etaj, spatiu tehnic. Toate aceste funcțiuni au fost obținute prin extinderea si modelarea clădirii existente. De asemenea grădinița este dotată cu un loc de joacă pentru copii,cu spații verzi și alei de acces pietonale și carosabile. Valoarea investiției a fost  de 4.102.728,29 lei .

Felicitări constructorului pentru lucrările de bună calitate executate si respectarea temenelor contractuale. După finalizarea celor două grădinițe pe fonduri europene din Burdujeni sat si zona centrală, ne concentrăm atentia pe finalizarea gradinițelor din Ițcani si de la Colegiul Mihai Eminescu și totodată pe depunerea de proiecte pe fonduri europene a altor două grădinițe cu program prelungit, din Obcini si de la Școala generală nr 1”, a declarat primarul Lungu. (O.S.) 

Vezi si

ADU și-a lansat candidații la fucția de primar al Sucevei și președinte al Consiliului Județean

Alianța Dreapta Unită (ADU) Suceava a lansat oficial, la o ceremonie care a avut loc …