Thursday , October 6 2022

Lungu amenință din nou firma Electroconstrucția Elco cu rezilierea contractului

Firma ieșeană întârzie lucrările de alimentare cu energie electrică în cartierul Europa. Primarul Sucevei i-a spus clar directorului firmei că va rezilia contractul dacă lucrările nu sunt finalizate până la finalul anului

Ieri dimineață, la ultimul comandament de investiții ale municipalității sucevene din acest an, primarul Ion Lungu s-a enervat din nou pe tema întârzierilor la lucrările de alimentare cu energie electrică în cartierul Europa. Reprezentantul firmei ieșene Electroconstrucția Elcob lipsind de la întâlnirea de ieri, primarul l-a sunat lpe directorul firmei, reproșându-i răspicat că va rezilia contractul dacă până la sfârșitul anului cartierul nu va fi branșat. „Așa rușine nu am tras de când sunt primar. N-ați reușit să puneți două firide acolo și doi stâlpi de jumate de an. V-am văzut firmă serioasă, că puteți alimenta. V-am crezut om serios, dar nu poate fi ­des­cris în cuvinte. Nu mai avem ce face: dacă nu se întâmplă în această lună, reziliem contractul chiar dacă ne judecăm 10 ani”, a spus Ion Lungu.

La finalul ședinței, primarul a declarat presei că „sper să fie așa, cum a spus domnul director, până la finalul anului”. „Sunt hotărât să mergem în instanță, dar nu este simplu, o să ne judecăm, Doamne ferește facem licitație și vine unul tot ca el”, a mai spus Ion Lungu. (D.P.)

Vezi si

TIR din Suceava, încărcat cu 24 de tone de vechituri și gunoaie din Suedia, oprit la intrarea în țară

Marți, 04 octombrie a.c., în jurul orei 14.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea, …