Monday , February 6 2023

Lungu: ”A demarat campania de plantări de arbori ornamentali. Ne dorim ca și în acest an Suceava să fie un oraș verde, un oraș al florilor”

Ion Lungu, primarul municipiului Suceava, a anunțat faptul că vineri, 18 martie, a demarat  campania de primăvară pentru plantări de arbori ornamentali.

Conform edilului sucevean, vor fi plantați 300 de arbori ornamentali din speciile brad alb, molid, castan, brad argintiu, pin, tei, prun roșu si salcâm galben.

Arborii vor fi plantați în următoarele locații: Parcul Central, Parcul Ițcani, Alimentara Obcini, Pasarela Burdujeni, Zona de Agrement Tătărași, Parcul Curtea Domnească, Parc Steaguri, Zona Mitropolie, Parc în fața E.ON, aliniamente stradale și în zona BCR.

”În această perioadă pregatim în seră si răsadurile de flori. Avem în lucru 267.000 de ghivece și 1.100 jardiniere care vor fi plantate după sărbătorile pascale. Ne dorim ca si în acest an Suceava să fie un oraș verde, un oraș al florilor”, a declarat primarul Ion Lungu. (O.S.)

Vezi si

USV ocupă locul 6 la nivel național și poziția 1.464 pe plan mondial, conform Webometrics Ranking of World Universities 2023

Ediția din ianuarie 2023 a clasamentului mondial Webometrics Ranking of World Universities plasează Universitatea ”Ștefan …