Ludovic Orban, așteptat vineri la Suceava, la ceremonia de constituire a noului Consiliu Judetean

reportersite
22 octombrie 2020, 17:49

Președintele PNL, premierul Ludovic Orban, este așteptat să participe vineri dimineață la ceremonia de constituire a Consiliului Județean Suceava, care implică și depunerea jurământului de către consilierii județeni aleși, precum și de către președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur.

Șeful administrației județene și al organizației județene Suceava a PNL a fost reales la alegerile din 27 septembrie, el urmând să înceapă de vineri, 23 octombrie, cel de-al doilea mandat consecutiv de președinte al CJ Suceava și al treilea mandat în total, primul fiind în perioada 2008 – 2012.

Ședința ceremoniei de constituire a Consiliului Județean Suceava va debuta la ora 10.00, în Sala „Ștefan cel Mare” din Palatul Administrativ. Prezența premierului Ludovic Orban era așteptată de oficialii suceveni, însă era condiționată de ședința de Guvern de joi seară.

Tot vineri se va constitui și noul Consiliu Local al municipiului Suceava, la ora 12:00 cînd, de asemenea, primarul liberal Ion Lungu, care a câștigat al cincilea mandat consecutiv, va depune jurământul, alături de consilierii locali. (D.P.)
secretarasite