Saturday , December 3 2022

Lucrările pe Traian Vuia – reluate sub observaţia atentă a Poliţiei

Primarul Ion Lungu dă garanţii că lucrările de pe strada cu pricina vor fi finalizate conform celor stabilite anterior, ba mai mult, acestea au fost reluate de vineri. Vineri şi sâmbătă, lucrările pe fonduri europene desfăşurate pe Traian Vuia au fost făcute sub supravegherea Poliţiei, pentru a evita posibilele incidente rutiere

traian vuia 2_tn

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, dă garanţii că lucrările pe fonduri europene de pe strada Traian Vuia vor fi finalizate până la sfârşitul acestei luni. Este vorba de lucrările de finalizare a proiectului de înlocuire a conductelor de apă, precum şi de cele de asfaltare, pe fonduri europene a străzii în cauză. Trebuie menţionat că în zilele de vineri şi de sâmbătă muncitorii, angajaţi ai celor trei operatori economici au reluat lucrările sub atenta supraveghere a Poliţiei Rutiere şi a Poliţiei Locale. Acest demers a fost făcut pentru a evita posibilele incidente.
“S-a lucrat şi vineri şi sâmbătă, iar până la sfârşitul lunii vom termina strada Traian Vuia”, a declarat primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.
Reamintim că în cursul săptămânii trecute au fost oprite lucrările pe strada Traian Vuia după ce un agent al Poliţiei Rutiere a amendat firmele Victor Construct şi Conbucovina cu 42.000 de lei în total, fiindcă nu ar fi asigurat fluenţa circulaţiei autovehiculelor în zonă. (I.G.N.)

Vezi si

Peste 23,6 milioane de lei au încasat sucevenii care au cazat refugiați ucraineni

De la începutul războiului în Ucraina, România a cheltuit 75 de milioane de euro pentru …