Wednesday , February 8 2023

Lucrările la podul peste râul Suceava din Iţcani nu sunt în grafic

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, nu este mulţumit de modul în care decurg lucrările la podul de peste apa Sucevei. Lucrările la pod trebuie finalizate până la sfârşitul acestei luni, însă, primarul Lungu susţine că până acum nu s-au efectuat jumătate din lucrări. Turnarea ultimului strat de asfalt pe porţiunea de bulevard din faţa Catedralei a fost amânată din cauza vremii, dar şi a unor probleme

lungu in camasa albastra pecampulcu papadii [800x600]

Lucrările la podul de peste râul Suceava din Iţcani ar trebui să fie efectuate, până în prezent, în procent de 50%, însă, potrivit primarului municipiului Suceava, Ion Lungu, lucrările nu ar fi în grafic. Primarul Lungu a mai precizat că va purta o discuţie la obiect cu reprezentanţii firmei de construcţii botoşenene în vederea executării lucrărilor la pod. Conform angajamentelor făcute de firma Victor Construct, lucrările la podul de peste apa Sucevei trebuie finalizate la sfârşitul acestei luni. “Este aproape jumătate din lună şi nu cred că s-au făcut jumătate din lucrări aşa cum s-a angajat iniţial firma. Voi avea o discuţie destul de bărbătească, mâine dimineaţă la comandament, să vedem exact când vor fi finalizate lucrările la podul peste apa Sucevei din Iţcani. Lucrurile acolo trebuiesc accelerate, trebuie sporite efectivele de muncitori. Am trecut prin zonă şi am văzut, dar spun că se poate munci mai mult şi mai organizat şi mai cu eficienţă. Am trecut pe pod, şi se lucrează la relanti şi nu cred că se va finaliza în luna iulie, dacă lucrările merg aşa”, a declarat, ieri, primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.
Pe de altă parte, primarul municipalităţii sucevene a mai spus că va purta discuţii şi pe tema asfaltării porţiunii de bulevard rămasă neasfaltată. Ion Lungu a precizat că lucrările în cauză nu s-au efectuat la sfârşitul săptămânii trecute, aşa cum era stabilit, din cauza unor probleme, dar şi din cauza vremii ploioase. “Din păcate, au fost nişte probleme şi la sfârşitul săptămânii şi din cauza vremii, nu s-au finalizat lucrările de asfaltare din sensul giratoriu de la Catedrală, vom avea discuţii cu reprezentanţii firmei Victor Construct. Vremea ne joacă feste, dar nu avem de ce să ne aşteptăm la vremuri mai bune, trebuie să ne asigurăm de un singur lucru: că nu plouă afară, în rest putem turna asfaltul”, a declarat primarul Ion Lungu. (Iulia Greta NIGA)

Vezi si

ISU Suceava: 10 incendii provocate de coșurile de fum necurățate sau neizolate în doar 24 de ore

Încă de la debutul sezonului rece, dar și pe toată perioada acestuia, Inspectoratul pentru Situații …