Saturday , December 10 2022

Lucrările de înlocuire a unor conducte de termoficare din Burdujeni s-au finalizat

tevi [800x600]


Lucrările de înlocuire a conductelor de termoficare din cartierul sucevean Burdujeni au fost finalizate, astfel, cele aproximativ 700 de familii au din nou căldură şi apă caldă. Deşi la momentul începerii lucrărilor oamenii din zonă au fost foarte contrariaţi, primarul municipiului Suceava, Ion Lungu a declarat că aceste lucruri au fost făcute spre binele lor, întrucât acele conducte vechi puteau ceda oricând, astfel putând să-i lase fără căldură în mijlocul iernii. Edilul sucevean a precizat că lucrările nu s-au făcut încă din vară pentru că nu a fost prinse în proiect, însă din economiile făcute la celelalte proiecte s-au putut face. In această primă fază au fost înlocuite în jur de 70% dintre conducte, iar restul vori fi schimbate în primăvară, întrucât temperaturile au scăzut.
“Incepând de sâmbătă, toţi locuitorii municipiului Suceava au apă caldă şi căldură, inclusiv cei din Burdujeni. Le mulţumesc pentru răbdarea de care au dat dovadă. Anul acesta s-au înlocuit 70% dintre conducte, restul urmând a se înlocuiască în primăvară. S-a făcut o lucrare bună, în condiţiile în care acolo era o conductă vulnerabilă, unde exista pericolul de avarie”, a declarat primarul Ion Lungu.
Edilul sucevean a ţinut să îşi ceară scuze de la sucevenii afectaţi de aceste lucrări şi să le mulţumească pentru răbdarea de care au dat dovadă.
“Imi cer scuze de la suceveni, însă este o situaţie rezultată din economiile care au avut loc la licitaţiile pe reţelele termice”, a declarat primarul municipiului Suceava, Ion Lungu. (I.G.N.)

Vezi si

Tânăr din Bosanci, prins la Marginea cu 444 de petarde și artificii

 Joi, 8 decembrie, polițiștii au desfășurat activități specifice pe linia identificării persoanelor care comercializează produse …

One comment

  1. Sunt texte in care primarul spala banii publici. Ce se intampla cu calitatea lucrarilor, cum se lasa drumul dupa ce s-a intervenit? L-as invita pe acest domn sa vada cum s-au realizat lucrarile de modernizare pe N. Iorga(acces gara), modul cum sunt realizate pantele de scurgere, intr-o zi cand ploua. Se lucreaza dupa ureche, fara ca aceste proiecte sa fie respectate. Cum au urmarit lucrarile dirigintii de santier?