Thursday , July 18 2024

Lucrările de asfaltare pe străzile Tipografiei și Leca Morariu vor fi finalizate până pe 15 iulie

Asfaltarea continuă pe mai multe străzi din municipiul Suceava, mai ales că odată cu finalizarea campaniei electorale presiunea pe constructorii s-a mai diminuat.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a făcut câteva declarații în cursul dimineții de miercuri, 19 iunie, cu ocazia conferinței săptămânale de presă.

Edilul în funcție a precizat că modernizarea arterelor de circulație rămâne o prioritate a Primăriei și a amintit că în prezent se mai execută lucrări de reparații pe câteva străzi – Miron Costin și Aurel Vlaicu din Ițcani, Grigore Antipa și Păcii în Burdujeni, Luceafărului în George Enescu și în zona Mărăști – însă a subliniat că sunt și două lucrări mari de asfaltare pe străzile Leca Morariu – despre care a spus că va fi finalizată până la sfârșitul lunii iunie – și Tipografiei – despre care edilul a afirmat că va fi gata până la 15 iulie.

Se lucrează intens pe Tipografiei. Strada va rămâne cu sens unic iar pe partea stângă vor fi parcări în spic. S-au reabilitat trotuarele, s-a lărgit strada și a ieșit o treabă bună acolo”, a spus Ion Lungu.

Despre străzile de pământ atât de discutate în ultima perioadă, el a spus că au intrat în modernizare Ștefan Luchian în Burdujeni-sat iar pentru strada Dobrilă Eugen s-a semnat contractul și vor demara în curând lucrările. „Pentru strada Decebal din Ițcani suntem la faza de întocmire a documentației pentru scoaterea la licitație, strada Epaminonda Bucevschi este pregătită pentru asfaltare iar strada Lev Tolstoi o reasfaltăm”, a spus Ion Lungu. (D.P.)

 

Vezi si

Gospodărie din Ipotești, distrusă de un incendiu pornit de la un aragaz nesupravegheat

Joi, în jurul orei 12.30, a fost semnalat un incendiu la o casă de locuit …