Monday , January 30 2023

Lucrări la alei și trepte în mai multe zone ale Sucevei

Viceprimarul Lucian Harșovschi a anunțat, în după amiaza zilei de joi, 15 octombrie, că au început lucrările de reabilitare a treptelor și aleilor aferente acestora în mai multe zone din municipiul Suceava.

Viceprimarul a afirmat că, de-a lungul timpului, s-au primit la Primăria municipiului reședință de județ numeroase întrebări și reclamații cu privire la scările din oraș, numeroși cetățeni întrebând „de ce nu are loc reabilitarea acestora?”. „Motivul a fost unul bine întemeiat și anume cota indiviză care face ca proprietatea acelor terenuri să se fie împărțită între municipalitate și locatarii din zonă. În final, am găsit o soluție juridică, prin care reabilităm toate scările care fac legăturile între blocuri și accesul la străzi. De asemenea, avem în vedere crearea rampelor de acces pentru persoanele cu dizabilități”, a declarat Lucian Harșovschi. Potrivit acestuia, echipele sunt deja în teren și se, lucrează pe strada Vasile Alecsandri, dar și în cartierul Obcini pe str. Stațiunii și în zona pietonală și parcarea „Dorna”, cartierul George Enescu. (D.P.)
secretarasite

Vezi si

Un tânăr din Câmpulung și unul din Rădăuți, prinși în toiul nopții drogați la volan

În ultimele zile polițiștii au acționat pe drumurile publice, pentru prevenirea monitorizarea și fluidizarea traficului …