Saturday , November 26 2022

Lucrări de reabilitare la Colegiul Național Militar Câmpulung Moldovenesc

În perioada vacanței de vară, la Colegiului Național Militar ”Ştefan cel Mare” din Câmpulung Moldovenesc se desfășoară lucrări de reabilitare a spațiilor de învățământ și cazare, precum și a bazei sportive.

Colegiul militar Campulung reabilitare Obiectiv

Două pavilioane destinate cazării elevilor Colegiului Național Militar ”Ştefan cel Mare” din Câmpulung Moldovenesc se află în lucrări majore de reabilitare. Intenția este ca, în septembrie, la începutul anului școlar 2020-2021, elevii colegiului să fie primiți în ”casă nouă”.

”Proiectul de renovare, desfășurat la nivelul instituției, presupune, pe de o parte, reabilitarea construcției și a infrastructurii fizice a celor două pavilioane, constând în compartimentări, modernizarea spațiilor sanitare, înlocuirea învelitorilor la acoperișuri, și, pe de altă parte, adaptarea funcțională a acestora pentru a asigura cazarea elevilor militari la standardele de confort ale secolului XXI”, informează Georgiana Lupu, responsabil informare și relații publice în cadrul Colegiului Militar Câmpulung Moldovenesc. (O. N.)

Vezi si

FLUTUR: Traficul ridicat din PTF Vicovu de Sus-Crasna arată necesitatea deschiderii punctelor de la Climăuți, Ulma și Izvoarele Sucevei

De la deschiderea Punctului de Trecere a Frontierei (PTF) Vicovu de Sus – Crasna, în …