Friday , December 1 2023

Lucrări făcute cu viteza melcului pe unele străzi din Suceava

Lucrările de asfaltare a străzii Luceafărului nu au fost finalizate până acum, iar asta l-a nemulțumit pe viceprimarul Lucian Harșovschi care a transmis un comunicat și câteva fotografii relevante, adăugând că anul viitor va fi mai categoric cu constructorii.

Așa nu mai merge! Se pare că unii pot lucra doar împinși de la spate”, a spus, printre altele, viceprimarul. Lucian Harșovschi s-a arătat a fi supărat pe constructorii care se ocupă de repararea străzilor în municipiul Suceava „înainte de prima ninsoare”.

Mai exact, „vineri, i-a luat hărnicia pe constructori” și au încercat să finalizeze lucrările pe strada Luceafărului. În opinia viceprimarului, odată ce a apucat să ningă iar utilajele – pe care muncitorii le-au folosit într-un ritm nesatisfăcător vreme de patru luni –  stau în zăpadă, este puțin probabil să fie finalizate lucrările anul acesta.

„Pe noul contract voi fi și mai categoric, iar dacă condițiile nu se respectă, vor avea de suferit și constructorii, nu doar sucevenii din cauza lor. Continuăm din primăvară, dar nu în ritmul acesta!”, a declarat Lucian Harșovschi. (D.P.)

Vezi si

107 milioane de euro vor putea fi accesate de Primăria Suceava în anii următori pentru mai multe proiecte

Conform primarului Ion Lungu,  proiectele pe care Primăria Suceava vrea să le propună Agenției de …