Thursday , March 23 2023

Lucian Harșovschi susține că nu are angajați rude și afini în Primăria Suceava

Viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harșovschi a dezmințit acuzațiile care sunt vehiculate în social media cu privire la angajarea unor rude ale sale în cadrul Primăriei Suceava. El a răspuns în acest sens unei întrebări directe adresată în conferința de presă de miercuri dimineață.


În răspunsul său inițial el s-a referit doar la rude și a invocat, însă înainte de a dezminți zvonurile respective, dreptul la viață privată. Ulterior, întrebat fiind , el a precizat că nici afini de-ai săi nu sunt angajați la Primărie. Prin afini, el a spus că înțelege rude din partea soției .
De asemenea, Lucian Harșovschi a spus că are doi cumnați, într-adevăr unul se numește Marius, dar că niciunul dintre ei nu este angajat, deși pe unele canale social media sunt vehiculate alte informații. Cu toate acestea, Lucian Harșovschi a spus că probabil intensitatea zvonurilor pe această temă a angajării rudelor sale la Primărie ar ține de un sondaj.
Întrebat însă cu privire la datele acelui sondaj, viceprimarul municipiului Suceava a făcut o eschivă care nu a făcut altceva decât să aducă și mai multă nedumerire: prima dată Lucian Harșovschi a lăsat să înțeleagă că nu ar ști despre ce este vorba iar ulterior, la insistențele jurnaliștilor, a admis că știe despre ce sondaj ar fi, că de regulă sunt atacați cei situați bine în astfel de măsurători sociologice, dar nu a vrut să dea mai multe detalii. (Dan PRICOPE )

Vezi si

Botoșănean prins în trafic la Siret cu 700 de pachete cu țigări ascunse în rezervorul mașinii

În data de 21 martie a.c., polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră …

2 comments

  1. Lucian Harsovschi înțelege greșit termenul afini, ar trebui să consulte Dex-ul. Poate după consultarea dicționarului va admite că are afini în cadrul primăriei. Este bine știut cu nume, prenume, subiect și predicat modul în care a facilitat câștigarea unor concursuri în cadrul primăriei.

  2. Lucian Harșovschi la cat e de prost, manager – sa nu intelegeti altceva, ar trebui sa-si tina pliscul inchis. Nu avem noi timp si chef sa spunem toate “realizarile” lui.